Fria iranier protesterde inför svensk domstol – rättegången av böndel Hamid Nouri för massaker i 1988 i Iran

2022-05-02

Demonstration från anhängare av motståndet och fria iranier i Stockholm hållit idag, måndagen den 2 maj 2022, inför massmördare Hamid Nouris domstol i Stockholms tingsrätt. Deltagarna krävde en omedelbar rättegång mot ledarna för den prästerliga regimen för brott mot mänskligheten och folkmordet och massakern på 30 000 unga människor i Iran 1988

Rättegången mot Hamid Nouri, ett av ansvarig för massakern 1988, i Stokholms domstol.

Kenneth Lewis (Mojahedin) advokat presenterade sitt senaste försvar i rätten.

Efter domstolsförhandlingen välkomnades Kennetth Lewis av de fria iranierna och martyrernas anhöriga och han gav förklaringar till reportrarna framför dem. “Alla observatörer vet och betonar att Mujahideen har behållit sin självständighet under hela sin tid i Irak”, säger Kenneth Lewis.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s