Demonstration av fria iranier och släktingar till martyrerna av massakern framför Stockholms tingsrätt 

Fria iranier och släktingar till martyrerna från massakern 1988 i Iran krävde att Khamenei och Ra’isi och Ejei skulle ställas inför rätta för folkmord och brott mot mänskligheten torsdagen den 21 april framför Stockholms tingsrätt.

Rättegången mot massmördare Hamid Nouri fortsatte på morgonen den torsdagen 21 april 2022. Vid denna förhandling presenterade åklagaren för rätten nya dokument som upptäckts från böndel Hamid Nouris mobiltelefon och förhörde honom om de nya handlingarna.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s