Rättegången mot kriminell hamid nouri  och fria iranier och Mojahedin-anhängare demonstrerar i Stockholm

Den nionde rättegången mot kriminell hamid nouri,ägt rum i Stockhoms tingsrätt för ett av offren för massakern i 1988  i dag, fredagen den 10 december 2021, efter att rättegången återvänt från Dors i Albanian till Stockholm. I detta möte kommer Mohsen Zadshir, ett av vittnena i fallet med massakern på politiska fångar i Gohardasht-fängelset mot massmördare hamid nouris brott, att vittna.

Samtidigt med denna rättegång har hållit fria iranier och anhängarna till Mojahedin en protestaktion framför Stockholms domstol i det kalla vädret i Stockholm. De kräver att våra landsmän vill att Khamenei och Raeisi ställs inför Stockholms tingsrätt för folkmord och kriminell mot mänskligheten.

Följ rapporterna och bilderna från sida..

تظاهرات ایرانیان آزاده م حامیان مقاومت ایران در استکهلم سوئد

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s