Sjätte förhöret av kriminell hamid nouris rättegång i Stockholms tingsrätt

Idag, torsdagen den 2.a december, hålls det sjätte förhöret av kriminell hamid nouris rättegång i Stockholm. I den föregående sessionen, som hölls onsdagen den 31 december 2021, en kortfattad bild av de fyra decennierna av konfrontation mellan Mojahedin och det iranska motståndet mot regimen för brott massaker; förnekade kriminellen hamid nouri massakern i 1988 och Khavaran (mass begrade plitiska fångars ställe) som visades. Den här kriminellen kallade Montazeris ord för lögn och hans böcker falska. Vid dagens förhandling kommer försvarsadvokaterna att fortsätta att förhöra kriminellen.

Samtidigt med denna rättegång, Ashraf 3 Mujahideen har hållit en demonstration för att hedra  minne av martyrerna från massakern 1988. Även kallt vädret och snö har de fria iranierna och anhängarna till Mojahedin-organisationen hållit protestaktion och vill att förövarna och de högsta förövarna av 1988-massakern ska ställas inför rätta.

Följ rapporterna och bilderna denna sida.

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s