Massmördare hamid nouris rättegång i Stockholm, Samtidigt samlingen av Mojahedin i Ashraf 3 och demonstrationen av motståndarens anhängare i Stockholm

Idag, torsdagen den 25 november, höll den andra förhandlingen av massmördaren hamid nouris rättegång i Stockholms tingsrätt. I föregående session läste massmördare hamid nouri en del av sitt försvar dikterat av iranska underrättelseministeriet.

Samtidigt med rättegången höll Ashraf 3 Mujahideen en demonstration för att hedra martyrerna från massakern 1967. Också frihetsälskare iranier och anhängare av Mojahedin-organisationen i Stockholm, Sverige, höll en demonstration framför domstolen och hedrade minne av martyrernas massaker i 1967.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s