Demonstrationer av Mojahedin -anhängare och Frihets älskare Iranier inför massmördare hamid nooris rättegång i Stockholm, Sverige.

1400/06/26
Demonstrationer av Mojahedin -anhängare och Frihets älskare Iranier inför massmördare hamid nooris rättegång i Stockholm, Sverige.
I fredas (17 september 2021) protesterade Frihets älskare Iranier inför massmördare 1988  hamid nouris rättegångsdomstol i Stockholm.

I dagens rättegång i den svenska domstolen, berättade Ali Akbar Bandali, en av målsäganden i målet och ett av vittnen till massakern 67 (1988), sina observationer om massakern på politiska fångar i Gohardasht -fängelset.

Han sa; År 1966(1887) klassificerade underrättelsesministeriet fångarna och placerade dem på olika avdelningar. Under flyttningar av fångar berättade Hamid Abbasi för en av fångarna att alla på avdelningen på övervåningen skulle avrättas.

تظاهرات ایرانیان آزاده و هواداران سازمان مجاهدین در استکهلم همزمان با دادگاه دژخیم حمید نوری

Samtidigt rättegången av de överlevande iranierna i massakern mot massmördaren hamid noori, protesterade anhöriga av massakern  inför en svensk domstol i Stockholm och krävde en oberoende utredning av massakern 1967(1988) av det internationella samfundet och rättegången mot prästerliga ledare för folkmord och brott mot mänskligheten.

Frihets älskare och Mojahedin -anhängare demonstrerar i Stockholm och chantande “Death to Khamenei, President- Curse Khomeini”

Demonstrationer av iranier och anhängare av Mojahedin i Stockholm med slagsord

: Nationen har inte glömt, mördarens ledare i 1988.

Varje ögonblick med upprore.t

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s